OVER ONS

Een beetje over mezelf
OVER ONS

Een beetje over mezelf.

Mijn naam is Bieke.  Daar komt het logootje ook vandaan.  Een ‘bieke’ of bijtje dat inzoemt op mooie dingen.
Ze noemen me ook een bezig bijtje, want ik heb wel heel wat bezigheden.

Op de eerste plaats komt natuurlijk mijn gezin: mijn man en drie grote zonen Seppe, Stan en Gijs en voor Jordy zijn we een opvanggezin.  Vincent is al meer dan 25 jaar mijn grote liefde, steun en toeverlaat en zonder zijn onvoorwaardelijke steun en hulp zou het zoemmen niet mogelijk zijn.  Deze website kwam tot stand door de vele hulp van Vincent en van onze jongste zoon Gijs.

Naast mijn gezin ben ik in het gewone leven 22 jaar voltijds leerkracht geweest van het eerste leerjaar in Moorsele.  Het biedt het voordeel dat ik goed met kleine kinderen overweg kan, en dat komt me goed uit in de studio, voor pasfoto’s of voor communieshoots. Onlangs kreeg ik op school de job van zorgcoördinator en zorgjuf van het eerste en het tweede leerjaar, een nieuwe uitdaging.  Ik werk nu ook 4/5 de en heb de luxe om van de maandag een echte zoemmdag te maken.

Vincent en ik herbergen ook nog eens 3 studenten in ons aanpalend huis.  Meer info daarover kan je vinden op www.studentenkortrijk.be

Al heel mijn leven heb ik een passie voor fotografie. In 2012 behaalde ik mijn diploma basis digitale fotografie aan de ondernemersschool.  Mijn docent Frank Roels, bracht me nog meer passie voor de fotografie bij en gaf me voldoende zelfvertrouwen.

Eerder volgde ik ook avondschoollessen photoshop.  Ook dit komt nu heel goed van pas.  Toch probeer ik nog heel veel nieuwe dingen uit en zoek ik om mezelf nog steeds te verbeteren.

De beslissing om met Zoemm in bijberoep te beginnen, was een logische stap.  Op deze manier kan ik blijven investeren en zorgen voor kwaliteit.

In 2022 zijn we gestart met de verbouwingen voor een betere uitstraling, een ruimere studio en meer plaats voor mijn fotolabo.

Zonder fotografie kan ik me mijn leven niet meer voorstellen.  Ik heb leren kijken naar de mooie dingen, en ik kan mijn passie op deze manier met anderen delen.