Privacy Policy

Privacyverklaring

Deze privacyverklaring werd opgemaakt conform de GDPR (AVG) voorschriften.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Zoemm.be kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Zoemm.be, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Zoemm.be verstrekt. Zoemm.be kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– Uw e-mailadres
– Bericht

Daarnaast vraagt Zoemm.be bij een registratie volgende gegevens op:

– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres

WAAROM Zoemm.be GEGEVENS NODIG HEEFT

Zoemm.be verwerkt uw persoonsgegevens om u per e-mail te kunnen contacteren om zo uw vragen of opmerkingen te beantwoorden en hierbij een toelichting te kunnen bieden.

Zoemm.be kan enkele keren per jaar een nieuwsbrief uitsturen naar zijn klanten. Deze hebben de kans om uit te schrijven. Deze nieuwsbrieven gaan over (ver)nieuw(d) productaanbod en periodieke aanbiedingen.

HOE LANG Zoemm.be GEGEVENS BEWAART

Zoemm.be bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Indien Zoemm.be abonnementen onbeperkt in tijd aanbiedt (cursussen kunnen altijd geraadpleegd worden na één enkele betaling), blijft u dan ook onbeperkt klant en lid van deze website.

DELEN MET ANDEREN

Zoemm.be verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Privacyverklaring

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Zoemm.be worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Daarnaast wordt bijgehouden welke cursussen en bijhorende tijdstippen klanten bezoeken. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om misbruik te vermijden, wanneer klanten beweren een cursus nooit bezocht te hebben om zo hun cursusgeld terug te vorderen.
Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Zoemm.be gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en werden en worden nooit aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Zoemm.be maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Zoemm.be bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Zoemm.be te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Zoemm.be heeft hier geen invloed op.

Zoemm.be heeft Google geen toestemming gegeven om via Zoemm.be verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar bieke@zoemm.be. Het onderwerp van deze mail dient “GDPR inzage gegevens” te hebben om zo voorrang te verkrijgen. Zoemm.be zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Zoemm.be neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Zoemm.be maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Zoemm.be verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Zoemm.be via het contactformulier.

Zoemm.be is als volgt te bereiken:

Postadres: ’t Hoge 27, 8500 Kortrijk, België
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: BE 0536.490.073
E-mailadres: bieke@zoemm.be